Posted on

M.A.M.B. LOVE


M.A.M.B. LOVE

Er det én ting vi i M.A.M.B | OSLO | digger, så er det når vi får kjærlighet fra folk som liker brandet vårt, tror på visjonen vår og ser fete ut i piecesene våre. Den svenske bloggeren Thomas Falkenstedt ga oss alt dette!

– “Looken deres omfavner hverdagsstyling med en følelse av den urbaniserte undergrunnskulturen i Oslo.”

Slik beskriver den populære bloggeren M.A.M.B. i et blogginnlegg, hvor han forøvrig også gir oss sine tolkninger om Oslo og den spennende tiden norsk musikk- og motekultur er i nå. ( Et blogginnlegg som er verdt å lese!)

Blogginnlegget finner du her! Milan + M.A.M.B | OSLO |

SKO & FAMILIE

Thomas var i Milano da han rocket M.A.M.B.-sneakers, og tok seg tid til å skrive om våre sko og vår familie.- “Hvordan hører sko og familie sammen, kan du spørre om, men stol på meg – det gjør de!”, skriver Thomas.

Milano + M.A.M.B.: Den svenske mote- og livsstilsbloggeren Thomas Falkenstedt rocket M.A.M.B.-sneakers i Milano og skrev et blogginnlegg om M.A.M.B, vår familie og norsk motekultur. Foto: thomasfalkenstedt.com/Yu Yang.

Videre forteller Thomas om M.A.M.B. sin visjon: At familie er den første essensielle cellen av menneskelige samfunn, og hvordan vi anser våre kunder, partnere og følgere som en del av vår familie.

– “Jeg er glad for å være en del av M.A.M.B.-familien og håper at dere ser verdien av å joine familien vår også.”, skriver Thomas.

Og vi kan bare svare med; Thomas, vi er glade og stolte over å ha deg, og alle andre som vil være en del av vår evig-voksende M.A.M.B.-familie, med oss nå og i de sykt spennende tidene som kommer!

MOTENS SVAR PÅ IKEA

Thomas Falkenstedt er en mote- og livsstilsblogger som fokuserer på å nyte det gode livet uten å bruke en formue på det. Han beskriver bloggen sin som mote- og livsstilversjonen av IKEA.

– “Det er rimelig, du må sette det sammen selv, men den gir det beste av det grunnleggende. ”
Om du liker herremote og sulter etter inspirasjon fra både catwalk og streetstyle fra hele verden, anbefaler

vi deg å ta en titt innom bloggen til Thomas .

MAKE LUXURY AFFORDABLE: Thomas synes det ikke burde behøve å koste skjorta å nyte både mote og livets andre goder. Foto: thomasfalkenstedt.com/Yu Yang.